Instagram Hesabı Şikayet Etmek ve Kapattırmak

instagram hesabı şikayet etmek, instagram hesabı kapattırmak, instagram hesabı nasıl kapattırılır, instagram hesabı nasıl şikayet edilir

Eskiden insanlar sevmedikleri bazı kişileri bile sırf profilleri kapansın diye şikâyet edebiliyor önceden bir şikayet süreci başlatmadan önce hangi durumlarda bir profili gerçekten şikayet edebilirsiniz hangi durumlarda sisteme gönderdiğiniz şikayet yazısı dikkate alınır yalnızca belirli başlı sebeplerle geçerlidir. Bu sebepler arasında; Biri sizi taklit ediyorsa, sizi sözlü taciz ediyorsa, kötü içerikli nitelendirilebilecek bir gönderi paylaştı ise, size ait olan görselleri kullanıyorsa, şikâyet edilecek hesap size özel bir gönderi aracılığı ile mesaj veya içerik gönderdiyse ve bunun gibi kötü amaçlarla yapılmış durumlarda o kişiyi şikâyet edebilirsiniz. Haklı görünmeniz durumunda hesabın kapatılmasını sağlayabilirsiniz. Her ettiğiniz şikâyet farklı bir şekilde şikâyet edilebilir. Bu durum, şikâyetin işlenme süresini hızlandırır.

Instagram Hesabını Nasıl Şikâyet Edebiliriz?

2014 yılının baharında Instagram’a gelen yeni bir özellik sayesinde her türlü durumu şikayet etmenin yolunu Instagram uygulaması kendi için açtı. Böylelikle uygulamadan ayrılmadan bir Instagram kullanıcı profilini kolaylıkla şikâyet etmeniz mümkündür Fakat bu yöntemle yapılan şikâyetlerin değerlendirme süreçleri oldukça uzun ve etkisiz bir şekildedir. Instagram takipçi satın al ile takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.

Kolay ve Eksiksiz Bir Biçimde Instagram Hesabını Nasıl Şikâyet Ederiz?

Önce bir cihazdan Instagram uygulamasını bir cihazdan açalım. Şikâyet etmek istediğiniz kullanıcı profili veya gönderinin üzerine girelim. iPhone için yan yana üç nokta, Android için ise alt alta üç nokta simgesine dokunalım. Görülen menüde şikâyet et kısmına dokunalım. Şikâyetinizi Instagram’a iletilmiş oldu. Lakin edinilen veriler ve istatistiklere göre bu gibi yöntemlerle yapılan şikayetler değerlendirme süreçleri oldukça uzun sürmektedir. takipçi satın al ile takipçi satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Hızlı ve etkili bir yol ile Instagram hesabını nasıl şikayet edebiliriz?

bu gibi yöntemle yapacağımız şikayetleri bir grup altına almamız gerekiyor. Yani bu şikâyet, taciz şikayeti mi ya da spam şikayeti etmemi? Çünkü bu şikayetlerin hepsini farklı yerden şikayet ederiz. Sizi Instagram’dan biri taciz ederek mesajlar atıyorsa ve siz de bunun şikâyet etmek istiyorsanız, Instagram linki üzerinden şikayetinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bir spam şikâyeti vermek istiyorsanız da aynı yöntem geçerlidir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.