Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Instagram kayıt, intagram hesabı açmak, instagram hesabı nasıl açılır, telefonla instagram hesabı açmak

Instagram hesabı ile ilgili bilinmesi gereken pek çok husus var. En sık merak edilen konular arasında Instagram takipçi satın al gibi konular yer alıyor. takipçi satın al konusu dışında henüz hesap sahibi olmayan kişilerde mevcut.

Instagram Hesabı

En yoğun kullanılan ve en yüksek sayıda kullanıcısı olan bir sosyal medya hesabıdır. Resimlerin ve videoların paylaşıldığı, özel mesajlaşmaların yapılabildiği bir sosyal platformdur. Instagram hesabı açmak oldukça kolay bir işlemdir.

Instagram Kayıt, Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

İlk adımı olarak; Instagram.com adresine gidilmesi gerekir. Adrese gidildiğinde bir ekran görülür. Bu ekran Instagram hesaplarına kayıt olmak ve kayıt olanların giriş için kullandığı ekrandır. Burada yer alan ” Kayıt Ol ” butonu tıklanır. Bu butona tıklandıktan sonra ekrana bir kayıt sayfası açılır.

Kayıt Formu

Kayıt sayfasındaki formun doldurulması gerekir. Bu noktada; dikkatli ve özenli olunması büyük önem taşır. Buraya girilecek olan bilgiler kullanıcıların gerçek bilgileri olmalıdır. Bu bölümde istenen bilgiler; ad ve soyad, cep telefonu numarası, e-posta adresi, herkesin göreceği isteğe göre belirlenen bir kullanıcı adı şeklindedir. Girilecek e-posta adresinin aktif ve doğru bir hesap olması da son derece önemlidir. Tüm bilgiler tam olarak girildikten sonra kaydol butonuna basmak gereklidir.

Onay Kodu

Kayıt formu doldurulup sisteme gönderilir. Instagram, kullanıcı olacak kişinin bilgilerini inceler. Daha sonra; kişinin e-posta adresine ya da cep telefonu numarasına onay kodu gönderir. Onay kodunun nereye geleceği kişinin neyle kayıt olduğuna bağlıdır. Eğer kişi, e-posta adresi ile kayıt olduysa onay kodu e-posta adresine gelir. Eğer cep telefonu ile kayıt yaptırıldı ise onay kodu cep telefonuna gelir. Onay kodunu alabilmek için gönderilen linke tıklamak gerekir. Bu adımla birlikte Instagram kayıt olma işlemi tamamlanmış olur. Artık, kişi bir Instagram hesabı sahibidir. Şifre unutulması durumunda e-posta adresi üzerinden şifre yenileme işlemi yapılabilir.

Telefonla Instagram Hesabı Açmak

Telefon ile Instagram hesabı açılabilir. Bu işlemi yapabilmek için öncelikle Google Play Store ya da AppStore ‘den Instagram uygulamasının indirilmesi gerekir. Bu uygulama indirildikten sonra telefonun akranına Instagram sayfası açılır. Tıpkı bilgisayar ekranında olduğu gibi bu ekranda da kullanıcı adı ve şifre, giriş bilgilerinin yanı sıra kayıt ol bölümü yer alır. Bu bölüme girildiğinde bilgisayar üzerinden işlem yapar gibi istenen bilgiler doldurulur. Onaya gönderilir. Onay kodu alındıktan sonra kayıt olma işlemi tamamlanmış olur. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.