Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

Instagram mavi tik nasıl alınır, instagram mavi tik, instagram hesap onaylatma, instagram hesap nasıl onaylatılır

Instagram hesaplarında mavi tik, bir hesabın Instagram yönetimi tarafından onaylandığı manasına gelir. Her ne kadar bazı kimseler tarafından gereksiz görülse dahi tanınmış bir kişilik ya da bir firma söz konusu ise fake hesaplara ve birtakım dolandırıcılıklara, ismin kullanılması suretiyle gerçekleşebilecek olan olumsuz durumlara karşı mavi tik gerekli olabilmektedir. Aynı zamanda bu konu hakkında bilinmesi gereken bir diğer önemli unsur ise Instagram hesaplarında mavi tık alınabilmesi için talepte bulunmanın zorunlu olduğudur. Eğer ki bir talep söz konusu değilse herhangi bir şekilde mavi tik alınması da mümkün olamayacaktır.

Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

Tanınmış kimseler, öncelikli olarak Instagram yönetimi ile iletişime geçerek hesaplarını onaylatabilmektedir. İşte bu durumda hesabın onaylanması talep üzerine kendiliğinden olacaktır. Instagram yetkilileri ile iletişime geçmenin yöntemi ise mail yoluyla olandır. Bunun haricinde hesabı onaylatma talebinde bulunmak pek mümkün değildir.

Uzmanlardan Destek Almak Gerekebilir

Instagram hesaplarını onaylatmak adına pek tabii sosyal medya ajanslarından ve bu alanda faaliyet gösteren uzman kimselerden destek almak da mümkündür. İşte bu gibi hallerde Instagram hesaplarının onaylatılması ajans vasıtası ile gerçekleşecektir. Aynı zamanda Instagram takipçi satın al hizmeti de sunan bu ajanslar, iş ortaklarına danışmanlık hizmeti de sunacağından bu yöntem çok daha kolay olacaktır. Üstelik tanınmışlığı sınırlı olan hesaplarda bu gibi ajanslardan istifade edilmesi mavi tik almayı daha kolay hale getirecektir. Ancak sadece takipçi satın al hizmetiyle hesabın onaylanamayacağı da bir gerçektir.

Dolandırıcılık Gibi Durumlara Karşı Dikkat Edilmeli

Unutulmaması gerekir ki Instagram hesaplarının onaylanması ile ilgilenen ajanslarda zaman zaman dolandırıcılık gibi olaylar da olabilmektedir. İşte bu gibi bir durumla karşı karşıya kalmamak adına muhakkak daha önceden bu hizmeti sunmuş ve bu alanda referans sahibi bir ajans ile çalışılması gerekmektedir.

Takipçi Sayısı Zorunlu mudur?

Instagram hesabının onaylatılması adına her zaman için takipçi sayısının fazla olması gerekmez. Öyle ki zaman zaman sadece birkaç bin takipçisi olan hesaplarda dahi mavi tik hizmeti alınabilmektedir. Ancak elbette takipçi sayısının fazla olması da bir hesaba mavi tik verilmesi işini çok daha kolay hale getirecektir.

Mavi Tik İçin Hesap Sahibi Ne Yapmalıdır?

Instagram hesaplarının onaylanması adına öncesinde Facebook hesabı Instagram hesabına bağlanmalıdır. Bunun hemen ardından ise Twitter hesabı Instagram hesabına bağlanmalıdır. Bunlar elbette Instagram yönetiminin güvenlik önlemleri arasında yer almaktadır. Son olarak Instagram hesabın kimlik doğrulaması da yapılması gerekecektir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.