Instagram Profil Resmi Büyütme ve İndirme

Bu yazımızda instagram profil resmi büyütme ve indirme nasıl yapılır sorunuzu yanıtlamak istedik. Instagram profil resmi büyüt, instagram profil fotoğrafı büyüt

Instagram Profil Resmi Nasıl Büyütülür

Mobil uygulama veya web sitesi üzerinden hesapların instagram profil resimlerine baktığımızda çok küçük oldukları için hiçbir şey anlayamıyor ve detaylı göremiyoruz. Telefonumuzun bir yerine kaydetmek istesek nasıl yapabileceğimizi bilmiyoruz. Fakat, onu mutlaka görmeliyiz. Küçücük neredeyse 100×100 boyutlarında bile olmayan bu resmi nasıl büyütürüz? 

Geçenlerde benim de aklıma takılmıştı. Bir hesabın profil resmini büyütmek istedim. Resim küçük ve resmin kendisi de anlaşılır olmadığından bir profil resmi büyütme aracına ihtiyacım oldu.

Aslında oldukça basit. i zoom you, instadp isminde bir site buldum. https://izoomyou.com/tr/ adresinden bu siteye girebilirsiniz. Bu siteye girdikten sonra da ilgili hesabın kullanıcı adını yazmak yeterli oluyor. Aşağıya doğru indiğinizde profil resminin daha büyük halini kolaylıkla görebileceksiniz. 

I Zoom You sitesine gitmek için buraya tıklayın.

Instagram Profil Resmi Nasıl İndirilir

Yine ilgili site üzerinden kullanıcı adını yazıp aratabilirsiniz. Büyük resmi görünce, sağ tuş tıklayıp resmi kaydet’e tıklayabilirsiniz.

Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme

Tabii, bunu yapmanın farklı yolları da var. Örneğin Google Chrome kullanıyorsanız geliştirici araçlarını açabilir ve “Ağ” kısmını açıp, sayfayı yenileyebilir ve o sayfada görüntülenen tüm resimlere ulaşabilirsiniz. Fakat, bu biraz uğraştırıcı ve illa bilgisayar kullanmanızı, azıcık da geliştirici araçları kısmını kullanmayı bilmek gerekiyor. O yüzden i zoom you sitesini kullanmak kafi bence 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.