Instagram Şifresi Nasıl Sıfırlanır?

instagram şifresi sıfırlama, instagram şifresi değiştirme, instagram şifremi unuttum, instagram şifresi nasıl değiştirilir

Instagram, bir kez giriş yaptıktan sonra uzunca bir süre tekrar giriş yapmamız gerekmeyen bir uygulamadır. Bunun en büyük sebeplerinden biri de internet tarayıcısından Instagram’a giriş yaptığında çok az özellik kullanırsın ve telefondan giriş yaptığında ise bir daha çıkış yapıp tekrar tekrar giriş yapman gerekmez. Bu yüzden de şifremizi unutmamız kaçınılmaz olabiliyor. Instagram takipçi satın al gibi yöntemleri kullanabilmek için de giriş yapmanız gerekebilir. Takipçi satın al ve ardından giriş seçeneklerini doldur. Eğer giriş yapamıyorsan şifre sıfırlamayı deneyerek yeni bir şifre edinebilirsiniz.

Neden Instagram Şifresini Sıfırlamak Gerekir?

Instagram üzerinden giriş yaparken aklınızdaki tüm şifreleri denediğiniz halde giriş yapamıyorsanız, geriye tek bir şey kalıyor. Şifrenizi Instagram uygulamasını kullanarak sıfırlayabilirsiniz. Böylece giriş yapabileceğiniz bir kod size farklı bir yol ile gelecek ve şifrenizi sıfırlayarak Instagram’a giriş yapabileceksiniz.

Instagram Şifresi Nasıl Sıfırlanır?

E-Posta İle Şifre Sıfırlamak

E-Posta ile şifre sıfırlamak için öncelikle giriş ekranına ulaşın. Kullanıcı adı ve şifre girmeniz istenilen yerin altındaki “Giriş Yap” butonunun altında yer alan “Giriş Yapmak İçin Yardım Al” linkine tıklayın. Ardından kutucuğa kullanıcı adınız, e-posta adresiniz ya da telefon numaranızı girmelisiniz ve ileri butonuna tıklamalısınız. Kutucuğa e-posta adresinizi ya da kullanıcı adınızı yazarsanız, size “E-Posta Gönder” diye bir seçenek çıkacak. Bu seçeneği seçerek şifre yenileme linkinizin e-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.

SMS İle Şifre Sıfırlamak

Instagram hesabınızın şifresini SMS ile sıfırlayabilmeniz için, hesabınıza kayıtlı olan cep telefon numaranızı kullanıyor olmanız gerekir. Çünkü e-posta adresi ya da kullanıcı adı girdiğinizde, sadece E-posta gönder seçeneği çıkar. Kayıtlı telefon numaranızı girdiğinizde ise karşınıza 3 farklı seçenek çıkacak. Birincisi az önce bahsettiğimiz “E-Posta Gönder” komutunu kullanarak şifre sıfırlama. İkincisi “SMS Gönder” seçeneği ve Üçüncüsü “WhatsApp ile Gönder” seçeneğidir. Bizim işimiz SMS Gönder ile. SMS Gönder butonuna tıkladığınız an size Instagram’dan şifre sıfırlama linki SMS olarak gelecektir.

Whatsapp İle Şifre Sıfırlamak

Whatsapp ile şifre sıfırlamak da SMS ile şifre sıfırlamak ile aynı adımları gerçekleştirerek bulabileceğiniz bir yoldur. Whatsapp ile şifre sıfırlamak için, telefon numaranız ile şifre sıfırlamayı denediğinizde karşınıza çıkan 3 seçenekten “WhatsApp ile Gönder”i seçmeniz yeterlidir. Hemen Whatsapp üzerinden size bir şifre sıfırlama linki, Instagram tarafından gönderilecek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.