Instagram Takipçi Hilesi

Instagram takipçi sayısını artırmak, günümüzde en çok aranan ve en çok arzu edilen şeylerden biri haline geldi. Öyle ki sadece “instagram takipçi hilesi” kelimesi her ay neredeyse 500bin kez aratılıyor. Bu yazımızda hem instagram takipçi hilesi konusu hakkında bilgi vermek hem de takipçi sayısını artırmaya yönelik ipuçlarını sizle paylaşmak istedik.

Instagram Takipçi Hilesi Nedir?

Instagram takipçi hilesi aslında online bir yazılımdır. Bu hizmeti sunan website ve uygulamalar, kendisiyle aynı fikirde olan diğer kişilerle takipleşmesini sağlamak için bir zemin hazırlamaktadır. Yani, herhangi bir kişi bu takipçi hilesi adı verilen uygulamaya veya websiteye üye olup bir havuzun içerisine katılıyor. Örneğin 3000 takipçi elde etmek isteyen bir kişi aslında kendi gibi 3000 kişiden oluşan bir listenin içerisinde yer alıyor ve takipçilerini kazanmak istediğinde; bu havuzun içerisindeki diğer kişiler otomatik olarak bu kullanıcının hesabını takip etmeye başlıyorlar.

Tabi, bunun farklı farklı yöntemleri de var.

Farklı bir yöntem olarak; bilgisayarınıza kuracağınız bir yazılım ile Instagram’a giriş yapıyorsunuz ve belirli kişileri belirli kriterlere göre hesaplarının listesini çıkarıyorsunuz, bu hesapları takip etmeye başlıyorsunuz, daha sonrasında da bazı hesaplar sizi geri takip ediyor, siz de sizi takip etmeyen kullanıcıları takipten çıkarak, takip ettiğiniz hesaplarla sizi takip eden hesap sayısını eşitliyorsunuz.

Bir farklı yöntem de, takipçi satın almak. Tüm bu yöntemler aslında instagram takipçi hilesi adıyla geçiyor.

Instagram Takipçi Hilesi Güvenilir mi?

Bu belirttiğimiz sitelere üye olmanız durumunda hesabınızın bir nevi anahtarını vermiş oluyorsunuz. Sizin isteğiniz dışında farklı kullanıcıları takip etmesini sağlıyorsunuz. Bize göre bu bir güvenlik sorunu. Instagram hesabınızın şifresini vermemiş olsanız dahi, instagram bilgileriniz ile bir yere kayıt olmamanızı önemle bildirmek isteriz.

Bilgisayarınıza bir yazılım indirmeniz ve instagram hesabınıza bağlanmanız da aynı şekilde güvenlik sorunu yaratır. Ayrıca, instagramında bazı politikaları var, bu belirtilen eylemleri yapmanız hesabınızın askıya alınmasına sebep olabilir.

Instagram Takipçi Hilesi

Instagram Takipçi Sayısını Hızlı Bir Şekilde Artırmanın En İyi Yolları

Leave a Reply

Your email address will not be published.