Instagram Birini Engelleme ve Engeli Kaldırma

instagram engelleme, instagram engel kaldırma, instagram da birini nasıl engellerim, instagram da birinin engelini nasıl kaldırırım

Instagram’da pek çok insan engellemenin nasıl kaldıracağını merak ediyor. Popüler video veya fotoğraf paylaşım uygulaması olan Instagram’da birini engellemek demek, o kişinin tüm yorumlarını ve beğenilerinde yok etmek demektir. Peki, Instagram engel kaldırma işlemini nasıl yapar? İşte size bu yazımızda Instagram’da birini engelleme ve kaldırma işlemini göstereceğiz.

Engelleme Eylemi Nasıl Bir Olaydır?

Instagram’da herhangi bir insanın bulamıyorsanız ya hesabını kapatmıştır ya da sizin profilinden engellemiştir. İşte siz birini engellediğimizde aynen bu şekilde görünmüş olursunuz. Engelleme eylemi ile engellenen kişi tüm etkileşimi de kesilmiş ve sizden haberdar olamaz. Engellenen kişinin yaptığı yorumlar beğeniler gibi tüm eylemleri engelleme ile ortadan kaldırılır. Engel kaldırma işleminden sonra bu etkileşimler geri dönmez ancak, Instagram’da engeli kaldırılan kişiyle engel öncesindeki gibi kesintisiz etkileşimde bulunabilir. takipçi satın al seçeneği ile takipçi arttırabilirsiniz.

Instagram’da Birinin Engelini Kaldırma Nasıl Olur?

Instagram’da birini engellediğiniz vakit eğer o kişi Instagram’dan takip ediyorsanız takipten de çıkarmış olursunuz. Ayrıca sizi biri engellerse engel kaldırıldıktan sonra sizi yeniden takip alması gerekir. Bu nedenle Instagram engel kaldırma işlemi bittikten sonra kişi takibi alma konusunda da işlem yapmanız gerekmektedir. Öncelikle engel kaldırmak için Instagram uygulamasından veya web sitesine giriş yapmanız gerekir. Engellediğiniz kişi arama kısmına kullanıcı adını yazarak bulmayı deneyin. Kişinin Instagram profil açılınca engellemeyi kaldır seçeneğine tıklayın. Engeli yok say diyerek engeli kaldırın. Engeli kaldırdıktan sonra kişiyi takip etmiyor olacaksınız, istiyorsanız takip isteği gönderebilirsiniz.

Instagram’da Birini Engelleme Nasıl Olur?

İlk olarak Instagram uygulamasına giriş yapalım. Engellemek istediğiniz kişinin profilini arama kısmından arayarak profiline ulaşalım. Sonra sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayalım. Karşımıza şöyle bir ekran gelecektir ‘kullanıcı engelle’ diyerek kişiyi artık hesabınızdan engelleyebilirsiniz. Kişiyi engelledikten sonra kişi bizim paylaştıklarımızı, yorumlarımızı beğenilerimizi, kesinlikle görmez ve takipçimiz olamaz. Kişi yaptığımız bu eylemden habersizdir. Ancak Instagram’da sizi kullanıcı adınızı arayarak bir arama yaparsa engelleme hususunda sizden haberdar olabilir veya hesabınızı kapattığınızı düşünebilir. Bu sayede sizin tarafınızdan engellenmediğini düşünebilir.  Instagram takipçi satın al seçeneğine gidebilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.