Youtube MP3 Dönüştürücü Nasıl Kullanılır?

Bu yazımızda YouTube MP3 Dönüştürücü nedir, nasıl kullanılır, YouTube videoları nasıl mp3’e dönüştürülür, YouTube’dan nasıl müzik indirilir gibi sorulara yanıt verdik.

YouTube MP3 Dönüştürücü Nedir?

Youtube MP3 Dönüştürücü, Youtube’de yer alan videoları müzik dosyasına çevirmek için kullanılan bir araçtır. Bu aracı kullanmak isteyen kişiler genellikle USB belleğe, telefona ya da eski üsul CD’lere müzik yüklemek isterler. Youtube’de beğendikleri müzikleri listeleyerek, bu müzikleri sadece bir mp3 dosyası halinde kaydetmek ve istedikleri zaman dinlemek isterler. Youtube’dan müzik indirmek için youtube mp3 çevirici araçları kullanmak güzel bir yöntemdir.

YouTube’dan Nasıl Müzik İndirilir?

Youtube MP3 Dönüştürücü Nasıl Kullanılır?

YouTube’dan müzik indirmek için youtube mp3 çevirici gibi araçlar kullanılır. Aşağıda belirteceğimiz bağlantıları kullanarak YouTube’dan müzik indirebilirsiniz.

Bu bağlantılara tıklayarak, istediğiniz müziği YouTube’dan indirmek için kullanacağınız YouTube MP3 Dönüştürücü araçlarına ulaşabilirsiniz. Örneğin Billie Ellish’in sevdiğimiz bir şarkısı olan lovely şarkısını indirmek istiyorsak, YouTube’da bu şarkıyı aratıp, ardından Paylaş butonuna tıklayarak bağlantısını alırız ve bu belirttiğimiz araçlardaki metin kutusuna yazarız. İndir butonuna tıkladığımızda youtube mp3 inmeye başlayacaktır.

Denemeniz için size buraya bir Billie Ellish şarkısı bıraktım.

Bağlantı : https://www.youtube.com/watch?v=V1Pl8CzNzCw

YouTube Müzik

Tüm bunlarla uğraşmak istemiyorsanız, YouTube Music uygulamasını da kullanabilirsiniz. Aylık ödeme yaparak abone olabilir ve sınırsız müziğe ulaşabilirsiniz. Fakat, üstteki yöntem ücretsiz çözüm isteyenler içindir. Onun da bağlantısını https://music.youtube.com/ buraya bıraktım.

Leave a Reply

Your email address will not be published.