Instagram Profiline Bakanlar  👀

Instagram profilime kimler bakmış? Instagram profilime bakanları nasıl görürüm? Instagram profilime bakanlar uygulamaları

Instagram günümüzün en popüler sosyal medya uygulamasıdır. Instagram’da takipçi sayısını artırmak, beğeni sayısını artırmak bu uygulamayı kullanan çoğu kişinin önem verdiği bir konu. Fakat, gizli takılan bazı Instagram kullanıcı kitlesi vardır. Bazı takipçilerin fotoğraflarını beğenip, hikayelerini izlerken; bazı takipçilerin ne fotoğraflarını beğeniyor ve ne de hikayelerini izliyor.

Çeşitli sebeplerden dolayı insanlar Instagram profiline bakanlar uygulamalarını araştırır oldu. Bu araştırmalar “eski sevgilim beni takip ediyor mu?”, “Mehmet benim hikayelerime niye bakmıyor, profilime giriyor mu?”, “Azra bugünlerde hiç benimle ilgilenmiyor, acaba instagram profilime hiç bakıyor mu?” gibi sorular nedeniyle ortaya çıkmış ve bizce de haklı sebeplerden.  Bazen kimin bizimle ilgilenip kimin ilgilenmediğini merak ederiz öyle değil mi?

Instagram Profiline Bakanlar

Instagram profiline bakanları görebilir misin? Instagram uygulamasını dilediğin gibi altını üstüne getir, böyle bir özellik bulamazsın. Herhangi bir ek uygulama aracılığıyla da bunu yapamazsın. Yani kısaca, cevap hayır.

Instagram profiline bakanlar uygulaması gördüğün zaman heyecanlanıp indirebilirsin, fakat, indirdiğin uygulama senin zaten instagram’da gördüğün bilgilerin haricinde sana bir bilgi vermeyecek ve bunun haricinde bilgilerini paylaşmış olacaksın. Bu nedenle bu tarz uygulamalar indirmeden önce ne kadar gerekli olup olmadığını düşünmekte fayda var.

Instagram Profiline Bakanlar Uygulaması

Bu tip uygulamalar Instagram API ile birlikte çalışıyor ve sizin instagram hesabınızla entegre oluyor. Ancak, Instagram herhangi bir istatistik verisini sunmuyor. Sadece hangi fotoğrafınızı kimlerin beğendiğini ve hikayelerinizi kimlerin görüntülediğini görebilirsiniz. Bu uygulamalar da sadece verebileceği maksimum bilgi bu bilgiler olacaktır. Bu nedenle bu tip uygulamaları kullanmamanızı tavsiye ederiz.

Instagram hem gizlilik sebebiyle hem de istatistik verilerini ticari işlenmesini engellemek amacıyla herhangi bi veriyi dışarıya vermiyor.

Instagram Profilime Kimler Bakmış Nasıl Görürüm?

Sadece, kimlerin beğendiğini ve kimlerin hikayenize baktığınızı görebilirsiniz. Eğer işletme hesabı açarsanız sadece istatistiki veri görürsünüz, kimlerin profilinize baktığını ve isimlerini, kullanıcı adlarını göremezsiniz. Bunun herhangi bir yolu maalesef yok. Biz size şunu tavsiye ediyoruz;

Kimin profilinize baktığının ne önemi var? Eğer ilgiye, sevilmeye ve sohbet etmeye ihtiyacınız varsa, neden siz profiline bakmasını istediğiniz kişinin DM kutusuna çökmüyorsunuz ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.