Instagram Postlara Ekran Görüntüsü Alınca Bildirim Gider mi?

Instagram konusunda en çok konuşulan konulardan biri de ekran görüntüsü alındığı zaman karşı tarafa bildirim gidip gitmediği oluyor. Hemen hemen herkes bu konuları duymuştur. Ancak bu konu hakkında cevap nettir. Karşı tarafın hikayesindeki storilerin, mesajların ve fotoğrafların görüntüsü alındığı zaman karşı tarafa gitmiyor.

Instagram Ekran Görüntüsünde Bildirim Ne Zaman Gidiyor?

Yalnızca karşı tarafa bildirim giden bir durum vardır. O da eğer kullanıcı mesaj ile bir resim yollamış ise bu resmin ekran görüntüsü alındığı zaman karşı tarafa mesaj kutucuğunun altında bildirim gidiyor. Onun haricinde mesaj konuşmalarının, hikayelerin, akış video ve resimlerinin görüntüleri çekildiğinde herhangi bir bildirim karşı tarafa gitmiyor.

Instagram Takipçi Arttırma

En çok merak edilen konulardan biride takipçi arttırma ile alakalı oluyor. Instagram uygulaması en çok kullanılan sosyal medya araçları arasında bulunuyor. Bu uygulamada takipçi arttırma yöntemlerinden biri de takipçi satın al oluyor. Böylelikle takipçi sayısında büyük bir artış meydana geliyor.

Takipçi Satın Alma

Sıkça takip edilen konular arasında yer alan Instagram takipçi satın al konusu kullanıcıların oldukça ilgisini çekiyor. Bunun için güvenilir bir şekilde satış yapan bir siteden takipçi satın alarak takipçi sayısı kolayca arttırılabiliyor. Bunun yanı sıra sadece takipçi değil, yorum ve beğeni satın alma işlemi de gerçekleştirilmiş oluyor.

Instagram’da Popüler Olmak Artık Çok Kolay!

Instagram’daki takipçi sayısı ne kadar fazla olursa popülerlik oranı da bu ölçüde artış gösteriyor. Bunun için de herkes takipçi sayısını arttırmak istiyor. Aynı zamanda da takipçisi fazla olan kişiler Instagram üzerinden reklamlar alarak para da kazanabiliyorlar. Bu sayede de yeni bir gelir elde etmiş oluyorlar. Instagram takipçi satın alarak artık popüler olmak çok kolay, rahatlıkla popüler bir sayfa elde etmiş olunuyor.

Ucuza Takipçi Satın Alma

Hem güvenilir hem de uygun fiyatlara takipçi satın alınabiliyor. Aynı zamanda alınan takipçiler pasif değil aktif kullanıcılar da olabiliyor. Bu satın alma işlemini genellikle 100 ve 300 kişi arasında takipçiye sahip olan hesaplar alıyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.