Instagram’da En Çok Beğeni Getiren Hashtagler

instagram popüler hashtagler, instagram beğeni getiren hashtagler, instagram takipçi getiren hashtagler, hashtag nedir

Instagram fotoğraf ve video paylaşımı üzerine kurulmuş bir sosyal medya platformudur. Ülkemizde de kullanımı ileri derecede fazladır. Bir yerlere gidileceği zaman Instagram‘dan arama yapılarak bilgi alınır. Yemek tariflerine bakılır. Hayatın her alanında Instagram kullanılarak yardım alınabilmektedir. Dolayısıyla fotoğraflarda kullanılan Hashtagler yani etiketler önem kazanmış durumdadır. Paylaşılan fotoğraflara ne kadar fazla değil, ne kadar popüler ve fotoğrafa uygun etiketlerin yapıldığı önem teşkil etmektedir.

Hashtag Nedir?

Hashtagler sosyal medya ve küçük bloglarda kullanılan dikkat çekilmesi istenilen konuların başına diyez(#) işareti konularak yapılır. Oluşturduğunuz ya da kullanmak istediğiniz Hashtagın mutlaka kullanacağınız yere uygun olması gereklidir. Örneğin; fotoğrafını çektiğiniz bir yemeğin altına #lezzetli, #delicious gibi Hashtagler yazabilirsiniz. Ancak #animal, #cirkin gibi Hashtagler kullanırsanız alakasız olacaktır. Bu da sizin takipçi sayınızı arttırmanıza engel olan bir durum olabilir.

Instagram Hashtaglerinin Kullanım Biçimlerinin Önemi Var mıdır?

Instagram’da takipçi kazanmak için Hashtaglerin önemi büyüktür. Fotoğraf veya videoların görüntü kalitesinin iyi olması, kullanılan filtrelerin düzgün olması ve mutluluk veren anları temsil etmesi önemlidir. Bu şekilde yapılan paylaşımlara uygun Hashtagler ve yazılar kullanılarak takipçi kazanılabilmektedir. Kullanılan Hashtagler Instagram takipçi kasma gibi işlemlerde kullanılabiliyor. Araştırmalar en uygun Hashtaglerin yedi harften oluştuğunu ve ilgi çekmek için kullanılacak Hashtaglerin sayısının da beş olduğunu göstermiştir. Fazla Hashtag kullanımı profilinizi itici yaptığı gibi az Hashtag kullanımı da fazla kitleye ulaşmadığı için yetersiz kalacaktır.

Kullandığınız Hashtagın ne anlama geldiğini açıklayıcı yazılar yazmak her zaman iyi izlenim bırakmaktadır. Ayrıca takipçilerinizi bu Hashtagleri paylaşmaya teşvik etmeniz durumunda Hashtagınız yayılacak ve daha fazla kişiye ulaşmış olacaksınız.

Instagramda Fazla Takipçi Getiren Hashtagler Nelerdir?

Instagramda takipçi kazanmak hemen hemen herkesin yapmak istediği şeydir. En iyi takipçi getiren popüler Hashtagleri sıraladık.

#Instagramers, #food, #followme, #smile, #TagsForLikes, #pretty, #swag, #nature, #life, #cool, #statigram, #pink, #sunset, #throwbackthursday, #hair, #clouds, #onedireoscarction, #photo, #funny, #instagood, #instahub, #lol, #dog, #beach, #friends, #hot, #blue, #art, #bestoftheday

Bütün bu Hashtagler Instagramda takipçi kazandırabilmektedir. Ayrıca bunlara ek olarak Instagram takipçi satın al sistemleri mevcuttur. İlk etapta takipçi sayısının yüksek olması yeni takipçi gelmesini hızlandıracağı için takipçi satın almak mantıklı bir girişim olacaktır.

Instagram’da Beğeni Getiren Hashtagler Nelerdir?

Hashtagler fotoğraf ve videoları ilgili Hashtagi arayan kullanıcılar tarafından görülmesini sağlıyor. Genel olarak kullanılan Hashtagleri biraz araştırdık.

#TFLers, #iphoneonly, #instagood, #tweegram, #photooftheday, #20likes, #amazing, #smile #love, #TagsForLikes, #follow4follow, #look, #picoftheday, #bestoftheday, #food, #instadaily, #instafollow, #followme, #girl, #instacool, #all_shots, #follow, #like4like, #webstagram, #colorful, #style, #swag, #instalike, #instago, #Instagram, #nofilter, #noneedfilter Hashtagleri fazla beğeni getiren Hashtaglerdir.

Bunların dışında takipçi satın al sistemleri ile birlikte beğeni de satın alarak görünürlüğü arttırabilirsiniz.

Instagram Beğeni Sayısının Önemi Nedir?

Instagram hesabınızda gönderileriniz ne kadar çok beğenilirse o kadar fazla kişinin keşfet sayfasında görünebilirsiniz. Bu durumda sizi başka kitleler de göreceği için takipçi sayınız da artacaktır. Takipçi sayısının da yüksek olması sayesinde de profilinize girecek olan kişilerin de sizi takip etmesi için sebep olabilir. Kısacası beğenileriniz arttıkça sizi takip edenlerin de sayısı artacaktır. Kaliteli paylaşımlar yaptıkça ve beğenilerinizi de yüksek tuttuğunuz takdirde takipçi sayınızda gün geçtikçe katlarıyla artmaya ve sizi bir sosyal medya fenomeni haline getirmeye devam edecektir. Burada önemli olan paylaşımların kalitesi, doğru zamanda ve doğru yerlerde Hashtag kullanımı, sosyal duyarlılığı üst seviyede tutmaktır.

Leave a Reply

Your email address will not be published.