Instagram Resimleri Beğenememe Sorunu

instagram gönderileri beğenememe, instagram resimleri beğenememe, instagram beğeni engeli, instagram takipçi engeli

Instagram kullanıcıları, hesapları en aktif sosyal medya araçlarıdır. Instagram hesaplarıyla ilgili pek çok konu merak edilmektedir. Özellikle Instagram takipçi satın al gibi konular kullanıcıların önem verdiği konulardır. Ancak; takipçi satın al konusunun yanı sıra Instagram hesapları ile ilgili pek çok konu mevcut.

Instagram Resimleri Beğenememe Sorunu Nedir?

Kullanıcı sayısı her geçen gün artan Instagram’da spam hareketleri de giderek artmaktadır. Bu durumlarda Instagram otomatik olarak bir engelleyici kodlamıştır. Fazla işlem yapan ve işlem yapmaya devam eden kullanıcıları yirmi dört saat ile kırk sekiz saat arasında hesabını takiplere ve beğenilere kapatır. Bu kapatma sınırlandırma bazında yapılmaktadır. Bu sınırlandırma bir kullanıcı için aktif duruma geldiğinde Instagram kullanıcısı beğeni yapamaz ya da her hangi birini takip edemez.

Instagram Resimleri Beğenememe Sorunu

Instagram Resimleri Beğenememe Sorunu Neden Yaşanır?

Bu sorunun yaşanmasını nedenlerinden biri uygulamayla ilgili farklı programların kullanılmasıdır. Takipçi kazanmak gibi amaçlar için bu tür gereksiz uygulamalar bu soruna yol açar.

Instagram Sınırlandırması Olduğunda Neler Yapılamaz?

Instagram bu sınırlandırmayı başka bir deyişle bu engellemeyi yaptığında bu engelleme 24 ile 48 saat arasındaki süreyi kapsar. Bu süreç içerisinde Instagram, kullanıcının hiçbir faaliyette bulunmasına izin vermez. Belirlenmiş olan bu sürede takipçilere resim gönderilemez. Fotoğraf paylaşmak mümkün olmaz. Hikaye de atılmamaktadır. Dolayısıyla bu durumda kullanıcı, izleyici konumunda olur. Söz gelimi; kullanıcı Instagram akışı seyredilebilir, takibini gerçekleştirebilir. Kırk sekiz saatin sonunda, Instagram kullanıcıya koyduğu engellemeyi kaldırır. Bu engelleme kalktığında kullanıcı Instagram hesabını aktif olarak kullanmaya devam edebilir.

Instagram Resimleri Beğenemiyorum Sorununun Yaşanmaması için Ne Yapmalı?

24 saatlik zaman diliminde Instagram hesabında 30’dan fazla fotoğraf gönderilmemelidir.

24 saat içinde 170’den fazla fotoğraf beğenisi yapılmamalıdır.

24 saat içinde 500’den fazla Instagram takipçi edinilmemesi gerekir.

Fotoğraf gönderilirken 10’dan fazla hashtag kullanılmamalıdır.

60 dakikalık sürede çok fazla fotoğraf beğenilmemelidir.

60 saniyelik sürede 15’den fazla Instagram kullanıcı takip edilmemelidir.

Instagram Resimleri Beğenemiyorum Sorunu Tamamen Ortadan Kalkar Mı?

Yukarıda sayılan maddeler harfiyen yerine getirilirse Instagram hesabı engelleme ya da sınırlandırma gibi sorunlar ile karşılaşmaz. Bu maddeler ile resimleri beğenememe sorunu tamamen ortadan kalkar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.