Silinen Instagram Hesabını Geri Alma

instagram hesabımı yanlışlıkla sildim, nasıl geri alırım. silinen instagram hesabını geri alma, instagram hesabını geri getirme

Instagram en fazla kullanıcı sayısına sahip olan sosyal medya hesaplarındandır. Instagram ile ilgili sorulan yüzlerce soru mevcut. Söz gelimi; Instagram takipçi satın al gibi konularda yüzlerce soru sorulmaktadır. Elbette, takipçi satın al gibi konularda internette sayısız cevaplar bulmak mümkün. Instagram aktif olarak kullanılan bir hesap olduğu için birçok yanlış işlem yapılabilmektedir. Yanlışlıkla yapılan işlemlerden bir tanesi de hesap silme işlemidir.

Instagram Hesabı Geri Alınabilir Mi?

Yanlışlıkla ya da istenerek Instagram hesabı silinmiş olabilir. Bu durumda doğru adımlar takip edilerek Instagram hesabı geri alınabilir. Bu noktada; kullanıcının yapması gereken dikkatli bir şekilde adımları takip etmek.

Silinen Instagram Hesabını Geri Alma

Instagram Hesabının Mevcut Durumunu Kontrol Etmek

Kullanıcının Instagram hesabının silinip silinmediğinden emin olması gerekir. Bunun için iki yol izlemelidir. Birinci yol; internet girip internet üzerinden https://Instagram.com/ adresine gidilir. Bu adrese kullanıcı adı yazılır. Böylece hesabın olup olmadığının kontrolü yapılır. İkinci bir yol ise Instagram hesabını mobil uygulama üzerinden kontrol etmektir. Mobil uygulama ile Instagram mobille giriş yapılmaya çalışılır. Eğer; giriş gerçekleşmiyor ise bu hesabın silinmiş olduğunu göstermektedir.

İngilizce Soruları Cevaplamak

Bu uygulamanın özü İngilizcedir. Bu bölümde yer alan soruların eksiksiz ve doğru doldurulması gerekir. Aksi halde hesap geri alınamaz.

Sorular ve Cevapları

1.Bu hesap, bir işletmeyi, ürünü ya da hizmeti temsil etmek için mi kullanılıyor?

Sorunun cevabı Hayır olmalıdır.

Nüfus cüzdanında yazan adınız soyadınız?

Bu bölümün tamamen gerçeğe uygun bir şekilde yazılması gerekir. Yanlış bilgi girilirse aksaklık yaşanır.

Instagram Kullanıcı adı?

Kullanıcı adı girilir.

E-posta adresi?

Hesap silinmeden önce hangi e-posta adresi kullanılıyorsa o adres girilmelidir.

Hangi ülkeden yazıyorsunuz?

Bu soruya Türkiye cevabı verilmelidir.

İşlemlerin Sonucu

Adımlar takip edildikten sonra gönderilen bilgiler incelemeye alınır. Instagram bu bilgilerin yanı sıra kullanıcıdan

ek bilgiler ister. E-posta adresine iletilen soruların da cevaplanması gerekir. Bu sorular, İngilizce olarak iletilecektir. Dolayısıyla cevapların da İngilizce olarak verilmesi gerekir. Daha sonra bir sayı gönderilir. Bu sayı okunaklı bir şekilde yazılır. Öz çekim şeklinde belirgin bir fotoğraf gönderilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.